MR.Perfect

ادوبی فوتوشاپ (به انگلیسی: Photoshop، به معنی کارگاه عکاسی) یک پردازشگر گرافیکی است که بدست شرکت ادوبی گسترش یافته و برای ایجاد، ترکیب، ویرایش، بازسازی و یا دگرگونی عکس‌ها و نگاره‌ها بکار می‌رود. فتوشاپ برای سیستم‌عامل ویندوز و مکینتاش به‌کار می‌رود. هم‌چنین نگارش‌های گوناگون این نرم‌افزار تا نگارش دهم، در سیستم‌عامل لینوکس نیز با کمک ابزارهای میانه (مانند

در نسخه‌های پیشین، این نرم‌افزار همراه با نرم‌افزار دیگری به نام نصب می‌شد که روی آماده‌سازی تصاویر برای وب تمرکز داشت. تنظیم دقیق فرمت، کیفیت، فشرده‌سازی تصاویر و انیمیشن در فرمت گیف از امکانات این برنامه بودند. بعد از خرید شرکت مکرومدیا توسط آدبی و اضافه شدن برنامه فایرورکس بسته‌های نرم‌افزاری آدوبی، اکثر امکانات این برنامه با فتوشاپ ادغام شدند.

اگرچه در ابتدا فتوشاپ برای ویرایش عکس‌ها جهت چاپ روی کاغذ طراحی شده بود، اما به خاطر تنوع ابزارهایی که در اختیار کاربر می‌گذارد، از فتوشاپ به طور فزاینده‌ای برای تولید و ویرایش عکس‌ها در فرمت‌های دیجیتال (به خصوص برای استفاده در وب) استفاده می‌شود.

فتوشاپ همچنین با دیگر نرم‌افزارهای شرکت ادوبی برای ویرایش و ساخت انیمیشن و لوح‌های فشرده ارتباط قوی دارد. فایل‌ها در فرمت اختصاصی فتوشاپ پی‌اس‌دی می‌توانند به نرم‌افزارهای دیگر از قبیل ، ادوبی ایلاستریتور، ادوبی پریمایر، ادوبی افتر افکتس و صادر شوند و بالعکس، از آنها به فتوشاپ وارد شوند. برای مثال، فتوشاپ CS (نسخه ۹) از ساخت منو و دکمه‌هایی برای دی‌وی‌دی حمایت می‌کند (که بعداً در نرم‌افزار ادوبی انکور دی‌وی‌دی مورد استفاده قرار می‌گیرند).

از دید گرافیکی نرم‌افزار فتوشاپ توانایی کار با چندین نمونه رنگی را دارد، که عبارت‌اند از نمونه‌های رنگی و غیره.

فتوشاپ قادر به خواندن و نوشتن پرونده‌های تصویری در قالب‌هایی از قبیل جیف، جی‌پگ، پینگ و غیره‌است. هم‌چنین فرمت اختصاصی این نرم‌افزار پی‌اس‌دی (به انگلیسی: PSD) نام دارد (مخفف Photoshop Document یا سند فتوشاپ).

شهرت فتوشاپ به این دلیل است که فرمت پی‌اس‌دی به صورت گسترده استفاده می‌شود و تا حدی توسط نرم‌افزارهای رقیب حمایت می‌شود. فرمت پی‌اس‌بی نسخه جدیدتری از فرمت قبلی است که برای فایل‌هایی با اندازه بیشتر از ۲ گیگابایت طراحی شده‌است.

آخرین نسخه فتوشاپ CS6 می‌باشد در فروردین ۱۳۹۱ هجری شمسی معرفی و در اردیبهشت ۱۳۹۱ هجری شمسی برای فروش و در دو نسخه بیسیک (به انگلیسی: Basic) و اکستندد (به انگلیسی: Extended) عرضه شده‌است.

ادوبی فوتوشاپ
Adobe_Photoshop_CS5_Icon.png
شرکت سازنده شرکت ادوبی
آخرین نسخهٔ پایدار کریتیو سوئیت ۶(۱۳٫۰) / ۲۳ آوریل ۲۰۱۲؛ ۱۴۵ روز پیش
زبان‌های برنامه‌نویسی سی++
سیستم‌عامل مک‌اواس ۱۰، مایکروسافت ویندوز
استفاده
پروانه Proprietary
وب‌گاه adobe.com/photoshop

نوشته شده در دو شنبه 27 شهريور 1391برچسب:,ساعت 7:49 بعد از ظهر توسط Ashkan| |

گیمپ (به انگلیسی: GIMP) برنامه دستکاری (و روتوش) تصاویر گنو (GNU Image Manipulation Program) که با نام اختصاری GIMP شناخته می‌شود، یک نرم‌افزار آزاد و متن‌باز می‌باشد که برای ساختن و پردازش تصاویر برداری و عکس‌ها به کار می‌رود. این نرم‌افزار تحت مجوز GGPL قابل استفاده می‌باشد.

از مصارف این برنامه می‌توان به ساختن آرم و لوگو، اندازه‌گیری مجدد و آراستن عکس‌ها، تغییر رنگ‌ها، نزدیک کردن تصاویر، برداشتن تصاویری که لازم نیست و تبدیل فرمت تصاویر اشاره کرد. همچنین ساختن تصاویر انیمیشن ساده نیز با این نرم‌افزار امکان‌پذیر است. در یک دیدگاه کلی گیمپ نرم‌افزار آزاد جایگزین برای فوتوشاپ می‌باشد.

مزایای استفاده از گیمپ

از آن‌جا که GIMP یک نرم‌افزار آزاد است و به رایگان از اینترنت قابل دریافت است، هیچ هزینه‌ای برای نصب بر روی تعداد زیادی کامپیوتر ندارد. به علاوه، توزیع آزاد آن باعث می‌شود که در اینترنت قابل اشتراک باشد. نهایتاً این نرم‌افزار وابسته به هیچ کمپانی منفردی برای به روز کردن و پشتیبانی نیست.
حجم کم، پشتیبانی از بیشتر تبلت ها، پشتیبانی از زبان فارسی و ترجمه به 35 زبان از جمله فارسی از مزایای دیگر این نرم‌افزار است.

 

گیمپ
The GIMP icon - gnome.svg
توسعه‌دهنده(ها) جامعهٔ توسعه‌دهندگان گیمپ
اولین نسخه ژانویه ۱۹۹۶
آخرین نسخهٔ پایدار ۲.۸ / ۰۳ مه ۲۰۱۲؛ ۱۳۶ روز پیش
زبان‌های برنامه‌نویسی سی (جی‌تی‌کی+)
سیستم‌عامل گنو/لینوکس، ویندوز، مک اواس ده، فری بی‌اس‌دی، سولاریس
حجم فایل ۷۲ مگابایت (لینوکس)
۷۶.۲ مگابایت (ویندوز)
وضعیت توسعه فعال
گونه ویرایش تصاویر
پروانه جی‌پی‌ال
وب‌گاه www.gimp.org

نوشته شده در دو شنبه 27 شهريور 1391برچسب:,ساعت 7:48 بعد از ظهر توسط Ashkan| |

نرم‌افزار اَدوبی افتر افکتس (به انگلیسی: Adobe After Effects) نسخه اول این نرم‌افزار توسط شرکت هنر و فناوری آمریکا در سال ۱۹۹۳ عرضه شد. نسخه دوم ۱۹۹۴ در همین سال کمپانی ادوب شرکت فوق را خرید و نرم‌افزار «ادوب افتر افکتس ۳» به بازار عرضه شد. نرم‌افزار پیج‌میکر نیز از همین کمپانی در ۱۹۹۴ خریده شد.

تمام اتفاقات تاریخی فوق در سال ۲۰۰۴ (میلادی) برای نرم‌افزار ادوبی آدیشن (Adobe Audition) اتفاق افتاد.


این نرم‌افزار یکی از قدرتمندترین ابزارهای پویانمایی دوبعدی و جلوه‌های ویژهٔ سینمایی در جهان است که انقلاب وسیعی در نگرش نسبت به پویانمایی و تلویزیون پدید آورده. این نرم‌افزار هماهنگی بالایی با ادوبی فوتوشاپ و ادوبی پریمیر و ادوبی آدیشن دارد.

ادوبی افتر افکتس
After_Effects_CS5_icon.png
AE7.jpg
ادوبی افتر افکتس، اجرا شده در مک‌اواس
شرکت سازنده شرکت ادوبی
آخرین نسخهٔ پایدار کریتیو سوئیت ۵ / ۱۲ آوریل ۲۰۱۰؛ ۸۸۷ روز پیش
سیستم‌عامل مک‌اواس ۱۰، مایکروسافت ویندوز
استفاده ویرایشگر فیلم
پروانه Proprietary
   

نوشته شده در دو شنبه 27 شهريور 1391برچسب:,ساعت 7:46 بعد از ظهر توسط Ashkan| |

نرم افزار، مجموعه از دستور العمل های دقیق و مرحله به مرحله است که هدف خاصی را دنبال می کند.

نرم‌افزار یا برنامه (به انگلیسی: Software). ظاهراً، اولین بار جان تاکی در سال ۱۹۵۸ این واژه را به‌این معنا به‌کار برده‌است. احتمالاً این واژه در مقابل سخت‌افزار (به انگلیسی: Hardware) به کار برده اند که بسیار پیش از پیدایش رایانه (به معنای اسباب و اشیاء) به‌کار می‌رفته‌است.

اگرچه «نرم‌افزار برنامه انگلیسی: program) به است.

دو گروه کلی نرم افزارها

نرم‌افزارهای رایانه را به دو دسته بزرگ می‌توان تقسیم بندی کرد:

می توان گفت نرم‌افزار کاربردی برنامه های مورد استفاده ی کاربرند و نرم‌افزار سیستم مدیریت رایانه را برعهده دارند. مهم ترین نرم افزار سیستم،سیستم عامل است.

سه گروه کلی نرم افزارهای معماری

از لحاظ معماری نرم افزار ها به دسته های زیر تقسیم می شوند:

امروزه واژه نرم‌افزار را در معنانی جز معنی برنامه رایانه‌ای نیز به‌کار می‌برند. مثلاً در فن مدیریت برای اشاره به روش‌ها و دانش فنی (در مقابل وسائل و تجهیزات و نیروی انسانی). نرم افزارها انواع گوناگونی دارند که مهم ترین دسته بندی آنها دسته ی تجاری و آزاد است.به خصوص با رویکردهای طرح های گنو و لینوکس معنای عمیق تری به نرم افزارهای آزاد داده شده تا آنجا که برخی نرم افزار ها را نمود فرهنگ می دانند.نرم افزار ها را تدوین کرده و شرکت مشغول کار باشند یا در خانه برنامه نویسی کنند مانند برنامه نویسان برخی نرم افزارهای لینوکس. امروزه بیشتر این برنامه ها کار می کنند و اقدامات بسیاری از آنها از دید کاربر پنهان می ماند به عبارتی هر نرم افزار مجموعی از کدهایی است که از الگوریتمی خاص پشتیبانی می کنند این کدها خود با کدهای گرافیکی آمیخته شده و بسیاری از اقدامات برنامه به دور از چشم کاربر عادی رخ می دهد. برنامه ها با کد هایی نوشته می شوند که بعداً یک خواننده کد آن را در رایانه کاربر اجرا میکند.

رقابت نرم‌افزاری

در حال حاضر نرم‌افزارهای کامپیوتری فراوان را می‌توان در بازار یافت که به طور جدی به رقابت خود برای بقا ادامه می‌دهند. از مسائل قابل ذکر در این مورد می‌توان به خرید سهام شرکت‌های نرم‌افزاری کوچک و بزرگ توسط شرکت‌های دیگر اشاره نمود. همچنان که شرکت بزرگ گوگل به خرید سهام شرکت‌های بزرگ همچنان ادامه می‌دهد، در مدت کمی توانسته بسیاری از شرکت‌ها را تحت سلطه خود درآورد.

نوشته شده در دو شنبه 27 شهريور 1391برچسب:,ساعت 7:43 بعد از ظهر توسط Ashkan| |

dl.bazikids.com/Indiana.Jones.and.the.Emperor%27s.Tomb-2CD.ISO%5Bwww.BaziKids.com%5D.exe  انم از لینک   



download.angrybirds.com/games/AngryBirdsSpace/AngryBirdsSpaceInstaller_1.0.0.exe  
انم از لینک

نوشته شده در یک شنبه 19 شهريور 1391برچسب:angry birds space,download angry birds space,دانلود انگری بردز ,ساعت 10:26 بعد از ظهر توسط نادر| |


Power By: LoxBlog.Com